drs. ing. Daniël Mogendorff

Daan

Let’s get it done – financieel – voetbal – strateeg – design – klant focus – cartoons – energiek – visualiseren – Brabants – scenario denker – Ja, en ? – familieman – commercieel – pragmatisch 

 

Met de komst van Daniël in 2012, breidden we het BeBright team uit met een extra lange termijn denker en een nieuwe manier om innovatie vorm te geven: met potlood.

Daniël deed een master General Management op Nyenrode en een bachelor Technische Bedrijfskunde op de Fontys Hogescholen. Hij is op zijn best als bedrijfskundige vraagstukken samenkomen met zijn visualisatie talent. Daan is er van overtuigd dat beelden constructief bijdragen aan het verbreden van perspectieven, het verkennen van alternatieve invalshoeken en het voeden van discussies.

Daniël begon zijn carrière in de bankwereld. Voor Rabobank deed hij marketing en business analyses ondermeer als input voor trendonderzoek en scenarioplanning. In de front office van ING Bank adviseerde hij MKB directies over betalingsverkeer oplossingen en cash management.

Vervolgens ontwikkelde hij zijn consultancy skills bij Nolan, Norton & Co in strategie en business development projecten zowel in de financiële sector als daarbuiten. Tevens werkte hij daar aan de strategie propositie van zijn werkgever en aan de commerciële propositie van het team verantwoordelijk voor de bancaire sector. Voor zijn overstap naar BeBright was Daniël eerste aanspreekpunt voor de klanten vanuit zijn rol als bid en delivery manager voor Equens, een Europese leider in betaaloplossingen.

Zijn vrienden en familie houden hem ‘bright’ en scherp. Zoals ook voor klanten, zet hij zich voor hen 110% in, bij het spelen met Lego, bij het tekenen van hun karikaturen en bij het bereiden van een goed diner.

Onze klanten waarderen dat werken met Daniël betekent: minder woorden, meer beelden.

Een kijkje in de keuken van Daniël:

Contact: +31(0)6-46060030

E-mail: daniel.mogendorff@bebright.eu


Diagnose Zorginnovatie

Diagnose Zorginnovatie gaat over concrete beleidsadviezen voor het versterken van innovatie en ondernemerschap in de zorg. Een beweging van zorgprofessionals, patientenorganisaties en bedrijven die zich betrokken voelen bij de Nederlandse gezondheidszorg. Diagnose Zorginnovatie heeft een eigen website. Meer weten? Klik hier

Diagnose Zorginnovatie

Oog voor de Toekomst

In 2001 startten BeBright medewerkers bij de Rabobank een traject over de toekomst van de bank, de houdbaarheid van het coöperatieve organisatiemodel en de wensen van klanten. Met impact binnen en buiten de Rabobank en ‘onze’ mensen verspreid over het bedrijfsleven en de wereld, is ‘Oog voor de Toekomst’ nog altijd in beweging en BeBright heeft de lead.

Oog voor de Toekomst

Creativiteit bevorderen?!

Creativiteit is noodzakelijk om te komen tot vernieuwende concepten en innovatie of zoals Nystrom het ooit verwoordde: “creativity is the cause and innovation the effect”. Deze presentatie geeft tips om creativiteit te bevorderen, zowel individueel als collectief. Bekijk hier de presentatie! 

Creativiteit bevorderen?!