De gezondheidszorg staat onder druk en voor het borgen van kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg is een transformatie noodzakelijk. Technologie is een enabler voor deze transformatie. Op 12 maart 2019 organiseren BeBright, Rabobank Nederland en Jaarbeurs Utrecht het congres ‘Zorgtransformatie: technology-driven transformation’. Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en andere koplopers in de transformatie van de gezondheidszorg, waaronder Randy Moore (Voormalig CEO Mercy Virtual), Bruno Bruins (Minister voor Medische Zorg en Sport), Ernst Kuipers (Bestuursvoorzitter ErasmusMC), Olivier Gerrits (Directeur Zorginkoop Zilveren Kruis) en Vivian Broex (Bestuurder ZorgSpectrum).

Wanneer: Dinsdag 12 maart 2019 | 09.00-16.30u
Waar: Utrecht, Jaarbeurs
Voor wie: Bestuurders, innovators, managers, medisch specialisten en andere aanjagers van de transformatie in de gezondheidszorg

Dialoog en inspiratie

Gedurende de ochtend staan we stil bij de noodzaak voor de transformatie door en de belangrijkste leerlessen van de transformatie van Mercy Virtual, hét virtuele ziekenhuis van de Verenigde Staten.
Verschillende key-players voeren daarna in twee panelgesprekken de dialoog over de belangrijkste succesfactoren en obstakels voor de transformatie van de Nederlandse gezondheidszorg, waarbij verschillende perspectieven worden uitgelicht. In de middag worden (technologische) voorbeelden uit de praktijk in diverse break-out sessies nader toegelicht die de transformatie van de zorg enablen.

Zorg Enablers 2019

Tijdens het congres Zorgtransformatie wordt ook de nieuwe jaarlijkse editie van Zorg Enablers gelanceerd. Ook dit jaar zetten we een volgende stap waarin we verder kijken naar het daadwerkelijk vergroten van het innovatievermogen van zowel de zorgprofessional als de zorgorganisatie. De werkelijke uitdaging ligt namelijk bij adaptatie en implementatie. Dit vraagt ook om een lerende en innoverende omgeving waar kennis, capaciteit en investeringsvermogen beschikbaar zijn om plannen om te zetten naar daadwerkelijke vernieuwing. Hoe laten we de technologie nu daadwerkelijk landen in de praktijk? De belangrijkste technologische bewegingen zijn in kaart gebracht en verrijkt met praktische voorbeelden, columns en case beschrijvingen. Het 96 pagina’s tellende boek zal vanaf 12 maart 2019 gratis te downloaden zijn via www.zorgenablers.nl.

Meld je nu aan!

Kijk op onze website voor meer informatie over het congres of om je aan te melden.