StayBright – leiderschap in de zorg heeft in november een vliegende start gemaakt en 100 sleutelpersonen aan zich weten te binden. Sleutelpersonen die met een vast of tijdelijk dienstverband sturing kunnen geven aan  zorgorganisaties in tijden van transformatie.

Vanuit de zorgsector komen veel goede initiatieven. Om ideeën te kunnen vertalen naar concrete zorgvernieuwing is passend leiderschap essentieel. StayBright richt zich hierbij specifiek op de portefeuilles innovatie, digitalisatie en transformatie.

Door de kennis en ervaring van BeBright en Vroom & Van den Heuvel samen te brengen, maken wij nieuwe verbindingen binnen de zorg maar ook met sleutelpersonen uit aanpalende sectoren. Hiermee bieden wij strategische diversiteit binnen uw organisatie.

Begin 2021 zullen wij de eerste sleutelpersonen met ervaring in transformatie processen bij zorgorganisaties aanbieden. Daarnaast brengen wij je graag in contact met bestuurders en/of toezichthouders die oog hebben voor transformatie en behoud van continuïteit en kwaliteit. De eerste contacten hiervoor zijn reeds gelegd.

Meer informatie over StayBright – leiderschap in de zorg vind je op onze website www.staybright.eu of neem direct contact op met Maarten Reuchlin

Staybright