Irene Mommers

“Creator”

Creëren – levenslustig – voeding – visiegericht – wildernis – teaming – ondernemen – Utrecht – contact – optimist – kunst – luchtvaart – focus – feesten – eBoeken – balans


Vanaf april 2014 is Irene E.A. Mommers werkzaam bij BeBright. Irene richt zich op het onderwerp Voeding en Gezondheid, waarvoor zij een grote passie heeft. Samen met alle schakels uit de productieketen, vermarkters, zorgverleners, zorgverzekeraars, werkgevers, de overheid en anderen zoekt zij naar nieuwe grote, innovatieve en duurzame stappen die bijdragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven, vitaliteit en het welbevinden van de Nederlandse bevolking.

Irene heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij begon haar carrière als consultant bij Nolan, Norton & Co. (NNC), de Business- en IT-strategy unit van het voormalige KPMG Management Consulting. Binnen NNC was zij werkzaam binnen het strategie- en transformatieteam en vanuit die entiteit betrokken bij een grote verscheidenheid aan projecten waaronder visie- en strategieprojecten, grote veranderingstrajecten en organisatie-inrichtingsvraagstukken. In 1998 is zij als zelfstandig consultant gestart en heeft aan haar eerdere werkzaamheden ook het begeleiden van (ontspoorde) Directie- en Management teams en het opzetten van nieuwe business-units toegevoegd. De rode draad in al deze ogenschijnlijk verschillende expertises is het realiseren van een heldere, klantgerichte positionering en profilering, of het nu een organisatie, unit, team of persoon betreft.

Irene blijft ‘bright’ door jaarlijkse Wildernis Leadership Trails in de Afrikaanse wildernis, die zij begeleid als facilitator van de Foundation for Natural Leadership. Daarnaast is zij ondernemer en oa mede-oprichter van de marktplaats ‘Boenda, eerlijke eBoeken’.
Het verkrijgen en behouden van vitaliteit en energie hebben haar volle aandacht zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Tennis is haar favoriete sport. Daarnaast is haar leven gevuld met een gezin met drie kinderen, vrienden en verre reizen.

Een kijkje in de keuken van Irene: