Arnout Siegelaar is per 1 februari aangetreden als senior adviseur Zorgvastgoed & Woonzorg bij strategie- en innovatiebureau BeBright in Utrecht. Arnout Siegelaar is strategie- en vastgoedexpert in de zorg en brengt 30 jaar ervaring mee. BeBright versterkt daarmee de slagkracht van het team dat regionale partijen ondersteunt in transformatie van wonen en zorg voor ouderen. Arnout Siegelaar is projectleider van het IVVU-project Wonen en Zorg 2040 in de regio Utrecht. Naast zijn werk bij BeBright is Arnout bezig met promotieonderzoek aan het UMCG naar de invloed van de fysieke woonomgeving op kwaliteit van leven, welbevinden en het gedrag bij mensen met dementie.

BeBright en Arnout Siegelaar zien veel synergie. De combinatie van de kennis en ervaring in wonen en zorg van Arnout en de slagkracht en het innovatievermogen van BeBright, mede-initiatiefnemer van Ouder Worden 2040 (www.ouderworden2040.nl), maakt dit een krachtige samenwerking. De snel toenemende vergrijzing en de krapte op de arbeidsmarkt zorgen immers voor een transformatie in wonen en zorg; gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en vooral de ouderen en hun mantelzorgers, staan voor grote opgaves in die transformatie.

Meer weten over onze aanpak? Arnout Siegelaar begeleidt partijen in 25 gemeenten in de regio Utrecht als projectleider van het IVVU-project Wonen en Zorg 2040. Hij komt graag met je in contact! Neem contact op met Arnout. 

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op!