Arjo_website_kleur-bebright

Urmila Gangaram Panday

Over mij

Een menselijke benadering, warm en betrokken en gaan voor kwaliteit, is wat ik vaak hoor over mezelf. Ik vind het belangrijk om anderen te benaderen vanuit hun kracht en mogelijkheden. Ik zoek graag naar oplossingen voor vraagstukken met mensen die het betreft. Dagelijks kom ik daarin van alles tegen en zo blijf ik leren. Het plezier en de moed erin houden, dat is mijn kracht. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning vind ik belangrijk.

Mijn kennis en ervaring 

Ik put uit jarenlange werkervaring in de thuiszorg, transmurale zorg, eerste lijn en het stimuleren van onderzoek in langdurige zorg, preventie en fundamentele wetenschap. Als trekker, drager, aanjager, facilitator, coach en trainer.

Positieve gezondheid vind ik een mooie beweging, die aansluit bij hoe ik de dingen zie en aanpak. Daarbij leiderschap stimuleren zodat mensen, groepen en organisaties vanuit hun eigen kracht werken en leven. Dat is voor mij een gegeven om onze maatschappij gelukkig en gezond te houden.

Ik ben trots op… 

Mij inzetten voor personen, groepen, teams, afdelingen, om verbeterslagen te maken, inhoudelijk, persoonlijk en ook organisatie-breed en daar samen successen in te behalen; daar word ik echt blij van en inspireert mij verder. Dat heb ik bereikt in de eerste lijn met het inrichten van praktijkondersteuning en ketenzorg en ook in het Sociaal Domein door langdurige zorg goed te laten aansluiten bij onderzoek. Ik zet mij graag breed in en neem mijn ervaringen daarin mee.

Leven en werken vanuit mijn passie, daar ga ik graag voor!

Mijn uitgelichte projecten

 

Utrechtse politici gaan in debat over voedselbeleid

Utrechtse politici gaan in debat over voedselbeleid

Voedsel is belangrijk om mensen gezond en vitaal te houden en de productie van voedsel heeft een grote impact op ons klimaat. Daarom staat gezond, duurzaam en veilig voedsel steeds hoger op de politieke agenda. Veel politieke partijen hebben het thema ‘voedsel’ dan...

BeBright lanceert StayBright  –  leadership for healthcare

BeBright lanceert StayBright – leadership for healthcare

Zorgvernieuwing en transformatie is relevanter dan ooit. De coronacrisis maakt duidelijk dat we de zorg anders moeten én kunnen inrichten. Een transformatie stelt andere eisen aan het ontwerp en de inrichting van zorgorganisaties. Om sturing aan deze verandering te...