Zorgvernieuwing en transformatie is relevanter dan ooit. De coronacrisis maakt duidelijk dat we de zorg anders moeten én kunnen inrichten. Een transformatie stelt andere eisen aan het ontwerp en de inrichting van zorgorganisaties. Om sturing aan deze verandering te geven is passend leiderschap essentieel. Met StayBright ondersteunen wij hierbij.

Niet alleen de juiste zorg op de juiste plek maar ook de juiste persoon op de juiste plek!

Vanuit StayBright ondersteunen wij bestuurders van ziekenhuizen, brancheorganisaties, VVT- en ggz-organisaties met interim management en de werving & selectie van sleutelpersonen teneinde succesvol sturing te geven aan hun organisatie in tijden van zorgvernieuwing en transformatie.

StayBright is een joint venture van BeBright en Vroom & Van den Heuvel. Samen vormen wij een unieke combinatie van een sterke visie op de zorg, jarenlange expertise in interim management en executive search en grondige kennis over transformationeel leiderschap. Wij zetten onze ervaring vanuit Diagnose Transformatie in om zorgorganisaties te ondersteunen met passend leiderschap.

Meer informatie vind je op onze website www.staybright.eu of neem direct contact op met Maarten Reuchlin of Philip Idenburg.