dr. Ellis Boerkamp

“&”

kleur – dienstverlening – marketing – binding – organisatiecultuur – dienend leiderschap –  & –  Medium is Message – binnen beginnen – economie – coöperatie  – kort en krachtig – multi – groove

 

Ellis is sinds 2013 senior consultant en partner bij BeBright. Haar wetenschappelijke achtergrond en creatieve interventies brengen onze klanten en ons eigen team in beweging: stilstaan is geen optie!

Ze combineert een doctoraat in Economische Wetenschappen met opleidingen in marketing, psychologie en leiderschap. Hierdoor is ze thuis in vele aspecten van innoveren: van merk tot mens en van groei tot geld.

Ze is haar carrière begonnen bij de Rijksuniversiteit van Groningen en promoveerde in 1995 op de kwaliteit van dienstverlening in de gezondheidszorg. Vervolgens bouwde ze voor adviesbureau Science&Strategy een team Klant- & Relatiestrategie voor opdrachtgevers in de financiële, zorg-, energie- en telecomsector. Ze startte het nieuwe millennium als Strateeg voor de Raad van Bestuur van de Rabobank met een focus op organisatieontwikkeling, internationale dienstverlening, concurrentiebewegingen en marketing. In 2003 werd ze Onderdirecteur bij Rabobank Utrecht e.o. Met haar team van 25 was ze verantwoordelijk voor de strategische kaders van de bank, waaronder: marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen en personeelsontwikkeling. Voor haar komst bij BeBright leidde ze voor &Samhoud grootschalige veranderopdrachten bij financiële instellingen en zorgorganisaties.

Met heldere inhoud en originele processen zet Ellis zowel individuen als grote groepen aan tot groei. Hierbij gaat inspiratie hand in hand met beweging. Haar publicaties over klant- en consumentengedrag bevestigen haar passie voor excellente dienstverlening en dienend leiderschap.

Ellis vindt haar ‘bright’ aan zee en in persoonlijke groei: bij haar huisje in Zeeland en op de beaches van San Francisco Bay, als verbinder van mensen en concepten en als student aan het IMD en UC Berkeley.

Naast werelden, sectoren en vakgebieden, combineert Ellis met succes ‘binnen’ en ‘buiten’ van uw organisatie. Niet alleen uw management en uw medewerkers, maar vooral uw klanten zullen hiervan de vruchten plukken.

Medewerkers-thumb_EllisBoerkamp

Contact: +31(0)6-53593539

E-mail: ellis.boerkamp@bebright.eu