ellis-bebright

Ellis Boerkamp

+31(0)6 53 59 35 39
 ellis.boerkamp@bebright.eu

Over mij

Ik ben een enthousiaste verbinder met een grote drive om nieuwe werelden en mensen te leren kennen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan reizen, goede gesprekken met vrienden en uitwaaien met het gezin in ons huisje aan zee. Ik houd van mensenwerk, nadenken en afwisseling daarin. Van een actieve werkconferentie met bestuurders en medewerkers van een zorginstelling, waarin we gezamenlijk werken aan een inspirerend toekomstbeeld, tot de lancering van een concrete innovatieagenda voor een regio. Van een werkweek vol met afspraken, tot een inspirerende kennisavond met mijn collega’s, waarin we samenwerken aan een doorbraak in een klantgericht businessmodel voor een zorgverzekeraar.

Kennis en ervaring

Ik vind adviseur zijn een schitterend vak: ik krijg veel energie om samen met klanten en collega’s op zoek te gaan naar echte, onderliggende vraagstukken in een organisatie om hierna samen de juiste aanpak te ontwikkelen die werkt in de praktijk. Mijn bijdrage hierbij is de jarenlange ervaring die ik heb met soortgelijke opdrachten, helder conceptueel vermogen en oog voor menselijke verhoudingen. Als partner van BeBright bouw ik aan een unieke plek waar mensen de ruimte krijgen en het vertrouwen om hun grenzen te verleggen.

Waar ik trots op ben

Ik ben trots op BeterOud een toekomstvisie en -agenda voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen in een kwetsbare positie gedragen door honderden ouderen en professionals in Nederland, als ook op de Medisch Specialist 2025, gedragen toekomstvisie voor de medisch specialistische zorg. In meer dan 15 regio’s in Nederland heb ik samen met opdrachtgevers gebouwd aan sterke, sociaaleconomische regio’s door de ontwikkeling van innovatienetwerken met een gedeelde ambitie en agenda (bijvoorbeeld, Samen Vitaal in de Dommelstreek, RvN@, Samen voor de Gezondste Regio).

Mijn uitgelichte projecten

 

Succesvol samenwerken in netwerken vraagt om samenspel van rollen

Succesvol samenwerken in netwerken vraagt om samenspel van rollen

De publieke en private sector hebben elkaar nodig om het hoofd te bieden aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken en thema’s. Deze toegenomen afhankelijkheid vraagt om een nieuw denkkader dat uitgaat van bundeling van krachten als basis voor het gezamenlijk...