+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Strategie- en innovatie adviesbureau BeBright Consultancy is gecertificeerd als Benefit Corporation. Benefit Corporations, ook wel B Corps, vormen een wereldwijde beweging van bedrijven die zich inzetten voor sociaal maatschappelijke vraagstukken en zich onderscheiden op het gebied van milieu-impact, transparantie en corporate governance. Met trots kunnen wij aankondigen dat BeBright hier sinds kort onderdeel van is geworden.

“We’re proud to be a B Corp: a growing global movement of people using business as a force for good!”

B Corps zijn duurzame, maatschappelijk betrokken en impact-gedreven bedrijven die voldoen aan strenge sociaal-maatschappelijke criteria. De certificering sluit dan ook naadloos aan bij de waarden en uitgangspunten van BeBright. Bij elke organisatie die wij ondersteunen gebruiken wij de kracht van strategie en innovatie om maatschappelijke impact en positieve verandering te realiseren.

Met de certificering maakt BeBright onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van ongeveer 2.000 bedrijven verspreid over 50 landen die zich richten op het creëren van toegevoegde waarde voor de lange termijn. Bekende Nederlandse B Corps zijn Triodos Bank, Tony’s Chocolonely en Dopper. B Corps zijn gecertificeerd door de onafhankelijke non-profit B Lab. Hierbij is gekeken naar de impact op vijf gebieden: Governance, Workers, Community, Environment en Impact Business Model.

Meer informatie over BeBright als B Corp vindt u hier.