Save the date!
Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. De dag staat in het teken van innovatie, inspiratie en dialoog. In een gevarieerd dagprogramma maken deelnemers kennis met de visie van diverse experts en prominenten op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland.

Toonaangevende sprekers en impactvolle innovaties
Laat je inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers. Innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid nemen een prominente plek in op het congres. Tijdens interactieve break-out sessies zullen verschillende frisse en innovatieve organisaties hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst toelichten. Bezoek de sessies van onder andere Diverzio, FoodFirst Network, Greendish,Buur(t)tafel, Thuisafgehaald, De Gezonde Basisschool van de Toekomst en Vitaliteit op de werkvloer.

Praktische informatie
Wanneer
Donderdag 21 november 2019, 09.00-17.00uur
Waar
Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie
Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

Kijk op de website voor meer informatie over het congres. Noteer in ieder geval de datum alvast in je agenda!

Over Diagnose Voeding & Gezondheid
Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen. Dat is de overtuiging van de partijen die samen het landelijke programma ‘Diagnose Voeding & Gezondheid’ zijn gestart. We initiëren, ondersteunen én versnellen innovaties en initiatieven met een grote maatschappelijke impact. Ook faciliteren we de maatschappelijke dialoog over voeding en gezondheid en delen we kennis en inzichten op dit gebied.