Save the date!
Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Graag nodigen wij jou van harte uit voor dit congres!

Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers, waaronder Liesbeth van Rossum (Hoogleraar Obesitas), Mark Monsma (Directeur Samenwerkende Gezondheidsfondsen), Georgette Fijneman (Divisievoorzitter Zilveren Kruis), Suzanne Laszlo (Directeur UNICEF Nederland) en Jaap Korteweg (Oprichter De Vegetarische Slager).

In een gevarieerd dagprogramma nemen we je mee in een visie op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland. Daarnaast krijgen innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid ook een prominente plek op het congres. Tijdens interactieve break-out sessies zullen verschillende innovatieve organisaties bezoekers inspireren over hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst. Bezoek de sessies van onder andere Diverzio, FoodFirst NetworkGreendishBuur(t)tafel en Vitaliteit op de werkvloer, Thuisafgehaald en De Gezonde Basisschool van de Toekomst. 

Wanneer Donderdag 21 november 2019, 09.00 – 17.00 uur
Waar Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Kosten €195,- (excl. BTW)
Voor wie Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

Voor meer informatie over het programma, zie www.congresdvg.nl.

Inschrijven
Schrijf je hier in voor het congres van Diagnose Voeding & Gezondheid: ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Voor de break-outsessies in de ochtend en middag wordt bij het inschrijven gevraagd een keuze te maken uit verschillende workshops. Meer informatie over de te volgen workshops vind je hier. Na betaling ontvang je de bevestiging in je mailbox. Kijk ook op onze website voor meer informatie rondom het programma en praktische informatie.

We zien uit naar je komst op 21 november aanstaande!

Irene Mommers, Programmamanager Diagnose Voeding & Gezondheid
Michel van Schaik
, Directeur Gezondheidszorg Rabobank Nederland