Draag jij bij aan het creëren van een duurzaam thuis voor iedereen? Zet je je in voor slimmer gebruik van bestaande woningen? Heb jij de oplossing waardoor ouderen langer gezond thuis kunnen wonen? Of draag jij op een andere manier bij aan het thema ‘Gezond en duurzaam wonen voor iedereen’ en wil je voor meer mensen het verschil maken?

ImpactPlus ondersteunt sociaal ondernemers met de professionalisering van hun onderneming en daarmee het vergroten van hun maatschappelijke impact. In het ImpactPlus Groeiprogramma gaan sociaal ondernemers aan de slag met groeidilemma’s die ondernemers tegenkomen als ze willen opschalen, bijvoorbeeld: leiderschap, sales, financiering en groeistrategieën. Het Groeiprogramma is een initiatief van Achmea Foundation en Achmea. Het thema dit jaar is ‘Gezond en duurzaam wonen voor iedereen’. Relevanter dan ooit, gezien de uitdagingen rondom vergrijzing, klimaatverandering en tekorten op de woningmarkt. Check onze website, meld je direct aan of kom naar de digitale ontbijtsessie op 24 februari aanstaande!

Speciale editie

Dit jaar maken deelnemers ook nog kans op een mediaboost t.w.v. €10.000,- en krijgen zij exclusief toegang tot het mentornetwerk van NLGroeit en het netwerk van Achmea en Achmea Foundation.

BeBright is samenwerkingspartner van ImpactPlus.