+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Maak kennis met Pleuni Vullers, onze nieuwe Senior Adviseur Mens & Ontwikkeling die sinds maart het team versterkt. Pleuni gaat zich inzetten voor het begeleiden van organisaties naar een toekomst van modern werkgeverschap. Ze werkt vanuit een scherpe visie op strategie en leiderschap. Wat typeert haar werk- en zienswijze nog meer?

Pleuni’s passie voor de zorgsector is ruim 10 jaar geleden ontstaan tijdens de dagen dat ze meeliep met een wijkverpleegkundige. De kleine momenten van aandacht tussen zorgverlener en cliënt inspireerden haar om zich in te zetten voor een fijne werkomgeving voor de zorgmedewerkers. Ze besloot om in de zorgsector te gaan werken en dit te combineren met haar ervaring als organisatieadviseur bij verandertrajecten. Zo werkte ze onder meer als locatiemanager, regiomanager en HR Manager bij verschillende organisaties in de VVT. Pleuni is ervan overtuigd dat ondanks de keuzes die in de huidige zorg gemaakt moeten worden, de bijzondere momenten van aandacht tussen zorgverlener en cliënt blijven. 

Als senior adviseur Mens en Ontwikkeling gaat ze zich inzetten voor wendbare organisaties en veerkrachtige medewerkers. Ze kijkt ernaar uit om dit samen met BeBright collega’s op te pakken. Als we haar vragen naar de eerste indrukken van haar nieuwe collega’s, noemt Pleuni dat ze onder de indruk is van de aanpak en de ambitie om daadwerkelijk een transformatie in de zorg te realiseren. Op haar beurt, is Pleuni met haar ervaring van “binnenuit” voor haar collega’s een waardevolle aanvulling en een fijne gesprekspartner voor zorgorganisaties. Juist omdat ze dezelfde taal speekt en als geen ander snapt welke dilemma’s er zijn.

Meer weten over Pleuni en haar expertise? Zij komt graag met je in contact! Neem contact op met Pleuni via Pleuni.Vullers@bebright.eu of +31 6 12767389

Waar wij opdrachtgevers in de VVT bij helpen
Wij helpen onze opdrachtgevers in de VVT voorbereiden op de toekomst en helpen om verandering in de praktijk te brengen. Samen met hen gaan we aan de slag met transformatieopgaven:

Visie, strategie & transformatie
Innovatie & digitalisering
Mens & ontwikkeling
Preventie & gezondheid
Analyses, inzichten & regiobeelden
Wonen en zorg & zorgvastgoed
Samenwerking & netwerken
Realisatie

 

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.