Per 20 maart 2023 versterkt Pita van Arkel als zakelijk directeur BeBright. Zij zal zich primair bezighouden met het realiseren van de groeiambitie van het Utrechtse strategie- en transformatiebureau dat haar opdrachtgevers ondersteunt in de zorg en het sociaal domein. Naast haar bijdrage aan de sturing van het snelgroeiende adviesbureau gaat zij bijdragen aan het versterken van de samenwerking tussen de verschillende bedrijfsonderdelen dat naast de adviesfunctie bestaat uit training- & opleidingsbureau Visiom en werving- & selectiebureau StayBright.

Van Arkel werkt al lange tijd in (zorg)organisaties waar digitale transformatievraagstukken de basis vormen voor verandering. In de laatste 10 jaar heeft ze als directeur, bestuurder haar sporen verdiend met vernieuwingen op het snijvlak van digitalisering, preventie en zorg, ondernemerschap en gezonde bedrijfsvoering. Zo stond zij als directeur van Promedico ICT (ECD, HIS, AIS leverancier) aan de wieg van de introductie van een nieuw AIS en was ze bestuurder bij Stichting Beter met Elkaar waar met succes is gewerkt aan het vormgeven, ontwerpen en valideren van standaarden voor interoperabiliteit van sociale netwerkgegevens binnen de context van gezondheid en zorg.

Pita van Arkel: Ik verheug mij erop om samen met alle BeBright collega’s een waardevolle bijdrage te leveren aan de transformatie in de zorg! Digitalisering, innovatie en ondernemerschap zijn daarbij voor mij belangrijke ingrediënten voor zorg(proces)vernieuwing en om zorg naar de toekomst betaalbaar en toegankelijk te houden. BeBright is een prachtig bedrijf waar ik al mijn energie, kennis en ervaring kan inzetten voor verdere groei en bloei.”

Managing Partner Philip J. Idenburg is blij met de komst van Pita van Arkel:Pita heb ik in de afgelopen jaren leren kennen als een gedreven vakvrouw die scherp op de inhoud en zacht op de relatie in elke rol die zij oppakt het verschil weet te maken. Zo draagt zij al jaren bij aan zorgtransformatie door haar ondernemerschap en ongelofelijke drive om in verbinding met andere vernieuwing te realiseren. .”

 

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op!