+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Een gezondere samenleving begint bij onszelf! Onder dat motto reisde een deel van ons team begin juni naar de Italiaanse Alpen om de onder renners befaamde Granfondo Stelvio te fietsen. Het werd een sportieve wieleruitdaging die ons zowel fysiek als mentaal op de proef stelde.

Om anderen optimaal te kunnen inspireren en begeleiden, moeten we zelf goed weten wat het betekent om te werken aan vitaliteit en gezondheid. Daarom investeren we enthousiast in onze eigen vitaliteit. Onder de naam ‘BeVital’ heeft het BeBright team de afgelopen jaren verschillende vitaliteitschallenges getrotseerd, zoals de Port of Antwerp Night Marathon en de Alphe d’HuZes. In juni van dit jaar was de Granfondo Stelvio aan de beurt, een wielerwedstrijd in het prachtige Italiaanse landschap.

Voorbereiding
Zowel individueel als gezamenlijk legden we in de maanden voor de wedstrijd de nodige trainingskilometers af. Tijdens een weekend in de Ardennen hebben we bijvoorbeeld het heuvellandschap van Limburg verkend. Voor sommigen was het wielrennen compleet nieuw, terwijl anderen hun bestaande passie voor fietsen naar een hoger niveau wilden tillen. Behalve de gezelligheid die deze trainingen ons brachten, verlegden we telkens een grens om zo perfect voorbereid te zijn voor dat ene weekend in Italië.

Teamspirit
Het berglandschap was zonovergoten toen we arriveerden. Maar een dag later, op dag van de race, viel de regen met bakken uit de lucht. Met een mix van opwinding en vastberadenheid begonnen we aan de uitdaging van de Stelviopas. Een onverwachte sneeuwstorm stak een finaal stokje voor het succes van een deel van de groep. De weersomstandigheden waren zo guur dat ze het laatste deel van de race niet konden afleggen. Een flinke tegenvaller, maar de geleverde prestaties tijdens het eerste deel van de race en de teamspirit maakten veel goed. Enkele dappere collega’s die al vroeg aan de klim waren begonnen, wisten wel de top van de berg te bereiken!

Al met al een geweldige ervaring die ons niet alleen persoonlijk heeft uitgedaagd, maar ook de kern van ons werk bij BeBright accentueert: gezondheid, vitaliteit en het blijven verleggen van grenzen.

Op naar de volgende vitaliteitschallenge!

 

Ook onderdeel worden van ons vitale team? Neem een kijkje bij onze vacatures

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.